Leonie Nielen – van Woerkom

Mijn naam is Leonie Nielen – van Woerkom.


In 2005 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute en na een waarneemperiode in 2008 mede-eigenaresse geworden van CFC.

 

Ik heb mij in 2007 gespecialiseerd als Sportfysiotherapeute via de International Academy for Sportscience (www.ias-academy.com).

In mijn jeugd heb ik zelf veel gesport waardoor deze richting binnen de fysiotherapie mij erg aanspreekt.

 

Door de jaren heen heb ik continue bij- en nascholingen gevolgd om zo up to date mogelijk te blijven binnen ons vakgebied. Je kunt hierbij denken aan o.a. Medical Taping, behandeling bij acute sportblessures, behandeltechnieken bij lage rugklachten, revalidatie na voorste kruisband operaties . Sinds 2013 ben ik bevoegd om patiënten te behandelen met Dry Needling (www.dryneedling.nl).

 


In september 2016 ben ik begonnen aan de Master Manuele Therapie aan de SOMT (www.SOMT.nl). Hier heb ik erg naar uitgekeken, al besef ik dat er drukke jaren aankomen, en hoop ik dat ik jullie weer met nieuwe inzichten en technieken beter kan behandelen.
 

 

Momenteel werk ik op de maandag, dinsdag, woensdag (morgen) en donderdag op de praktijk. Op donderdagavond heb ik mijn sportspreekuur op de voetbalvereniging GDA, waar ik als clubfysiotherapeute werkzaam ben. Op de woensdagmiddag en de vrijdag zorg ik voor mijn twee geweldige zoontjes.

 

Heeft u vragen? U kunt mij bereiken via leonie@cfcinfo.nl of 070-3607436.

 

~Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je er mee omgaat~

 

Terug