Erica van Eekeren

Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en ben kort daarna gestart met werken als waarnemer in de praktijk aan de Copernicuslaan. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in diverse instellingen waaronder ziekenhuizen, verzorg- en verpleegcentra en particuliere praktijken, ben ik vanaf medio 1995 fulltime werkzaam in het centrum.

Ik heb mij gespecialiseerd in sportrevalidatie, oedeemtherapie, medical taping en dry needling en volg jaarlijks bij- en nascholingcursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Als sportliefhebber ben ik actief geweest in diverse sporten, waaronder volleybal, badminton, squash en in het bijzonder triathlon. Tevens heb ik me jarenlang beziggehouden met de fysiotherapeutische begeleiding en verzorging van o.a. voetballers en duursporters. Ook heb ik enkele jaren als fysiotherapeut/sporter deelgenomen aan de RoPaRun.

Tegenwoordig is mijn grote hobby de sledehondensport. Hierdoor is mijn belangstelling voor fysiotherapie bij dieren aangewakkerd. In 2017 heb ik de opleiding Dierfysiotherapie afgerond en sindsdien ben ik naast humaan fysiotherapeute ook dierenfysiotherapeute. Indien u vragen heeft over het lichamelijk functioneren van uw huisdier kunt u ook contact met mij opnemen. 

Momenteel ben ik in de praktijk werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Heeft u vragen? U kunt mij bereiken via erica@cfcinfo.nl of 070-3607436.

Adres

Copernicuslaan 59
2561 VB Den Haag