Erica van Eekeren

Mijn naam is Erica van Eekeren.
 

Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en ben kort daarna gestart met werken als waarnemer in de praktijk aan de Copernicuslaan. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in diverse instellingen waaronder ziekenhuizen, verzorg- en verpleegcentra en particuliere praktijken, ben ik vanaf medio 1995 fulltime werkzaam in het centrum.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in oedeemtherapie / manuele lymfedrainage (www.nvfl.nl) en volg jaarlijks bij- en nascholingcursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Eind september 2019 ben ik begonnen met de cursus Dry Needling te Domburg. Dit is een mooie verbreding van mijn kennis en kunde.

 

Als sportliefhebber ben ik actief geweest in diverse sporten, waaronder volleybal, badminton, squash en in het bijzonder triathlon (www.triathlonweb.nl). Tevens heb ik me jarenlang beziggehouden met de fysiotherapeutische begeleiding en verzorging van o.a. voetballers en duursporters. Ook heb ik enkele jaren als fysiotherapeut / sporter deelgenomen aan de RoPaRun. (www.roparun.nl)

 

Mijn nieuwe hobby, de sledehondensport, heeft een lang gekoesterde wens weer doen opbloeien. In juli 2017 heb ik de opleiding Fysiotherapie bij Dieren (www.nvfd.nl) afgerond en ben ik naast humaan fysiotherapeute ook dierenfysiotherapeute. Indien u vragen heeft over het lichamelijk functioneren van uw huisdier kunt u ook contact met mij opnemen. 

 

Momenteel ben ik in de praktijk werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

U kunt contact met mij opnemen via erica@cfcinfo.nl of 070-3607436

 

 

Terug