Tijn Danckaerts

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Tijn Danckaerts, 47 jaar. Vanaf september 2022 tot eind januari 2023 zal ik als stagiair bij Centrum voor Fysiotherapie Copernicuslaan meedraaien. Onder het toeziend oog van Leonie van Woerkom wil ik mij verder ontwikkelen tot fysiotherapeut.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk waar ik mensen met blessures en pijnklachten behandel door middel van de Mylogenics behandelmethodiek. Dit is een behandelmethode waarbij verklevingen in spieren worden behandeld. Daarnaast geef ik revalidatie trainingen aan cliënten die na behandeling een terugval willen voorkomen. Na 5 jaar op deze manier cliënten behandeld te hebben kwam ik op een punt waarop ik merkte dat ik behoefte kreeg om mijn kennis aan te vullen en uit te breiden en zo besloot ik om me in 2019 in te schrijven voor de opleiding Fysiotherapie bij THIM te Nieuwegein, waar ik momenteel met mijn 4e leerjaar bezig ben. Met het volgen van deze opleiding wil ik mezelf mede als fysiotherapeut op de kaart zetten.

Ik kijk ernaar uit bij Leonie als stagiair aan de slag te gaan. Zij heeft veel ervaring als  sportfysiotherapeut en manueel therapeut en van haar verwacht ik zeer veel te kunnen leren. Dus wellicht komen we elkaar in de komende maanden tegen in de praktijk. Tot dan!

Tijn Danckaerts

Adres

Copernicuslaan 59
2561 VB Den Haag