Tijn Danckaerts

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Tijn Danckaerts, 47 jaar. Vanaf april 2023 zal ik als, zojuist afgestudeerde, fysiotherapeut bij Centrum voor Fysiotherapie “Copernicuslaan” het team komen versterken. Onder leiding van Leonie van Woerkom heb ik mij hier de laatste maanden verder kunnen ontwikkelen tot fysiotherapeut.

Het grootste deel van mijn leven ben ik gefascineerd geweest door het menselijk lichaam en door wat het allemaal kan en hoe het kan herstellen. Door mijn opleidingen, waaronder de opleiding fysiotherapie bij THIM van der Laan te Nieuwegein, heb ik geleerd dat het belangrijk is om de hulpvraag van iemand duidelijk te hebben. Tevens is het naar mijn idee belangrijk een goede band met de mensen op te bouwen. Dit zorgt voor vertrouwen en dat is bij zowel behandelen, juist leren bewegen of trainen uitermate belangrijk. Daarnaast denk ik dat mensen sneller van pijnklachten afgeholpen kunnen worden als er goed geluisterd en gekeken wordt naar waar de oorzaak van pijn en/of de bewegingsbeperking kan zitten.

Bij Leonie hoop ik mijn vaardigheden en drive zo in te kunnen zetten dat patiënten er baat bij hebben en een beter functionerend lichaam ervaren dat minder of niet beperkt wordt door pijn of bewegingsbeperkingen. Ik werk van maandag t/m donderdag in de praktijk.

Om als fysiotherapeut bij Leonie aan de slag te gaan is iets waar ik erg naar uit kijk. Mijn stage heb ik als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Daarnaast was het contact met iedereen in de praktijk erg ontspannen en vertrouwd. Wie weet zien we elkaar in de komende maanden in de praktijk. Tot dan!

Tijn Danckaerts
Fysiotherapeut | Mylogenics practitioner 

Adres

Copernicuslaan 59
2561 VB Den Haag